Pascale Perard

Pascale Perard zette haar eerste professionele stappen als sales verantwoordelijke bij Maison Cartier. Hier maakte ze zich de kunst van hospitality eigen.


Daarna volgden maar liefst 11 jaar dienst bij een vooraanstaand Out of Home Media bureau in Brussel waar ze doorheen de jaren verantwoordelijk was voor de key accounts, de interne marketing, HR facetten en het luik Business Development. In het kader van een marketingopleiding voor de organisatie in 2002 ontving ze de Fortis Marketing Award voor haar thesis in marketing research.

Bij Stichting Recht & Vermogen, een kenniscentrum voor notarissen, juristen en fiscalisten, vervulde ze gedurende twee jaar de rol van Directeur en realiseerde er een indrukwekkende ledengroei van 200%. De opdracht omvatte het managen van alle pijlers van de organisatie.


Tussendoor studeerde Pascale in 2015 af aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen (dko, Film & Video). Ze financieerde haar ambitieus eindwerk met crowdfunding. De fictiefilm van 30’ met internationaal bekende acteurs in de hoofdrol, verdiende een dubbele nominatie op het International Film Festival IFF Nice.

Tussen 2010 en 2018 bouwde ze een heuse creatieve portfolio uit, omdat ze ook dit facet van haar persoonlijkheid plek wilde geven en er het potentieel van wilde ontdekken.


Het realiseren van deze diepgewortelde droom, bracht haar in contact met een geïnspireerd breed publiek voor haar energieke keynote ‘Terug naar eigen IK’.


Alexo Coaching Boek Leef Droom Doe

Een boek over persoonlijke groei kon niet ontbreken binnen haar portfolio: ‘Fundamentele inzichten in dromen waarmaken’.

lees meer


Vanaf 2017 genoot Pascale meerdere professionele coachingopleidingen en behaalde ze een PCC Credential van de International Coaching Federation, de gouden standaard in coaching.

Sinds 2021 is ze voorzitter van de raad van bestuur van ICF chapter Belgium. Samen met een toegewijd team zet ze zich in voor de sensibilisering en bewaking van kwaliteitsnormen voor coachingservices.

Haar expertise in coaching: leiderschapsontwikkeling, stress- en burn-out preventie, communicatievaardigheden, loopbaanbegeleiding
Individuen en organisaties begeleiden in hun veranderingsprocessen, is een passie geworden voor haar, vanuit de intentie om onze omgeving een stukje wijzer en mooier te maken voor de volgende generaties. Dankzij een stevig netwerk van professionele coaches, kan ze zowel kleine als omvangrijke projecten tot in de puntjes verzorgen.


IN A NUTSHELL

Pascale Perard’s persoonlijke en professionele reis tot op heden is een prachtig voorbeeld van continue ontwikkeling en aanpassingsvermogen. Het is duidelijk dat haar diverse achtergrond en passie voor het thema ‘identiteit’ haar tot een uitzonderlijke coach hebben gemaakt.

Kenmerkend voor haar aanpak en service: kritisch, no-nonsense, mild en uitdagend tegelijk, praktisch en resultaatgericht, onmiskenbaar invoelend, moedig en transparant.

Enkele relevante opleidingen en trainingen:

  • Transforming to Sustainable Businesses (Vlerick Business School)
  • Business Sustainability Management (University of Cambridge, CISL)
  • Specialisatie: Stress & Burn-Out Preventie (HRD, Anita Rogier).
  • Specialisatie assessment tool: iEQ9 voor individuelen en voor teams (Integrative Enneagram 9 London)
  • Specialisatie assessment tool: EQi 2.0 (Mentorprise)
  • Intensieve coaching training ICF: Root-Grow ACTP (Coaching Square Zellik, 2017-2019)
  • Generalistische kennis: SCRUM Master psm I (Syntra)
  • Generalistische kennis: personeelsmanagement (Acerta), facetten van HRBP (SD Worx)

Pascale Perard

T: +32 (0)3 440 95 76
M: +32 (0)476 43 90 48
E: pascale.perard@alexocoaching.com

LinkedIn

Pascale Perard Alexo Coaching veranderingsprocessen
Alexo Coaching