Mijn Why

Ben ik op een zonnige ochtend opgestaan met het spontane idee ‘Laat ik eens ondernemende mensen gaan begeleiden bij het waarmaken van hun doelen en dromen? Zeker niet.
Als een vis in het sales & marketing-water, zo heb ik me jarenlang gevoeld, verscheidene sectoren ervarend: de retailsector, advertising & media, luxe sector, opleidingssector…

Waarom ben ik dan coach geworden?

In 2010 ontstond, uit het schijnbare niets, de persoonlijke nood om mijn jeugddroom waar te maken: een film maken en/of een roman schrijven  (www.pascaleperard.be).

Van de ene op de andere dag hield niets me nog tegen om beide projecten te verwezenlijken. Zo ontzettend veel energie… haast onuitputtelijk. Aanvankelijk begreep ik amper waar die vandaan bleef komen.

Beide dromen maakte ik waar. Het leverde me echter veel meer op dan ooit gehoopt. Het leverde me baanbrekende inzichten in dromen waarmaken en begrip over wààr de haast oneindige energie en drive vandaan kan blijven komen voor ieder voor ons: door talenten optimaal in te zetten, door zelferkenning te cultiveren, door je onbewuste drijfveren te ontdekken, kortom door je authentieke zelf te zijn.

De energie en inzichten die ik opdeed, geef ik nu door. Ik begeleid jou om vanuit een groter overzicht je persoonlijke essentie te begrijpen, zodat je de authentieke drive ervaart om je doelen en dromen waar te maken, privé en zakelijk.

‘Leef Droom Doe’ is mijn leuze sinds 2014 en ik ontwikkelde aan de hand daarvan  coaching-tools en focus-workshops voor jou.

MIJN BIO

Pascale Catherine Perard, (Antwerpen, 1974) verdiende haar sporen in Business Development, Sales en Marketing Management.

Pascale verzorgt het kwalitatieve luik van Alexofin, financieel adviesbureau sinds 2008.

Ze startte haar professionele carrière met een salesfunctie bij Maison Cartier, het gerenommeerde luxehuis sinds 1847.

Gedurende 11 jaar, deed ze ervaring op bij een van de leidinggevende Out of Home Media Bureau’s in Brussel en was verantwoordelijk voor corporate klanten als Belgacom and Electrabel.  

Pascale won verscheidene awards, waaronder de Fortis Marketing Award voor haar marketing research bij Stichting Marketing.

Gedurende twee jaar was zij Directeur van Stichting Recht en Vermogen, een Belgische stichting voor Recht en Vermogensplanning waar ze de sales, 360° marketing en project management verzorgde.

Op haar 41ste studeerde ze af aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen (dko) met een korte fictiefilm, dubbel genomineerd op het IFF filmfestival in Nice.

Daarnaast is ze auteur van een derde roman bij Van Halewyck (2018). www.pascaleperard.be

 

Vorming als ICF gecertifieerd coach:

  • ACTP program ROOT/GROW aan Coaching Square 
  • Accredited Practitioner Integrative Enneagram 9
  • Systemisch Coachen Essentials aan Open Mind
  • Keuzekompas®
  • ACT therapy aan ACT Academie
  • NLP basisbegrippen aan Arcturus
  • Praktische Psychologie voor gevorderden aan CVA

Voor ondernemers en bedrijven

Kiezen voor maximaal potentieel:

• Begeleiding van persoonlijke groeitrajecten, één op één
• Workshops voor focus-groepen
• Consulting in business development

Voor particulieren en organisaties

Kiezen voor maximaal potentieel:

• Personal coaching op maat
• Specifieke loopbaanbegeleiding
• Workshops  en voordrachten