Mijn Why

Ben ik op een zonnige ochtend opgestaan met het spontane idee ‘Laat ik eens ondernemende mensen gaan begeleiden bij het waarmaken van hun doelen en dromen? Zeker niet.
Als een vis in het sales & marketing-water, zo heb ik me jarenlang gevoeld, verscheidene sectoren ervarend: retail, advertising & media, consulting…

Waarom ik vandaag ondernemende personen, managers en teams coach?

In 2010 ontstond, uit een schijnbaar niets, de persoonlijke nood om een van mijn jeugddromen waar te maken: een film maken en/of een roman schrijven  (www.pascaleperard.be).

Van de ene op de andere dag hield niets me nog tegen om beide projecten te verwezenlijken. Zo ontzettend veel energie… haast onuitputtelijk. Aanvankelijk begreep ik amper waar die vandaan bleef komen.

Het resultaat van deze acties? Meer dan ik kon voorzien.
Het leverde me fundamentele inzichten in dromen waarmaken: door te ondernemen leren we bij, en door bij te leren ondernemen we steeds beter.
Daarenboven begreep ik waar wij allen de haast oneindige energie en drive vandaan kunnen halen om te durven ondernemen: door zelfbewustzijn en zelferkenning te cultiveren, door onze onbewuste drijfveren te ontdekken, door onszelf een purpose voorop te stellen, talenten optimaal in te zetten… Kortom door je authentieke zelf terug te worden.

De energie en inzichten die ik opdeed, geef ik nu door. Steunend op professionele training, opleiding en ervaring.
Ik begeleid jou en je team om vanuit een groter overzicht de persoonlijke essentie te begrijpen, zodat je een authentieke drive ervaart om je doelen en dromen waar te maken, privé en zakelijk.

‘Leef Droom Doe’ is mijn leuze sinds 2014 en ik ontwikkelde verschillende training-assments-coaching programma’s, op maat aanpasbaar voor elke unieke vraag.

MIJN BIO

Pascale Catherine Perard, (Antwerpen, 1974) verdiende haar sporen in Business Development, Sales en Marketing Management.

Ze startte haar professionele carrière met een salesfunctie bij Maison Cartier, het gerenommeerde luxehuis sinds 1847.

Gedurende 11 jaar, deed ze ervaring op bij een van de leidinggevende Out of Home Media Bureau’s in Brussel en was verantwoordelijk voor corporate klanten als Belgacom and Electrabel.  

Pascale won verscheidene awards, waaronder de Fortis Marketing Award voor haar marketing research bij Stichting Marketing.

Ze verzorgt het kwalitatieve luik van Alexofin, adviesbureau sinds 2008.

Gedurende twee jaar was zij Directeur (@interim) van Stichting Recht en Vermogen, een Belgische stichting voor Recht en Vermogensplanning waar ze sales, 360° marketing en project management verzorgde.

Op haar 41ste studeerde ze af aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen (dko) met een korte fictiefilm, dubbel genomineerd op het IFF filmfestival in Nice. Een jeugddroom die vervuld werd.

Sinds 2022 is ze voorzitter van de Belgische chapter van de International Coach Federatie (ICF), de grootste organisatie voor coaches ter wereld.

Daarnaast is ze auteur van een derde roman bij Van Halewyck (2018). www.pascaleperard.be

 

Vorming als Professional Certified Coach aan ICF:

  • Accredited Practitioner Integrative Enneagram 9
  • Certified Emotional Intelligence Assessor: EQ-i 2.0
  • Erkend stress- en burn-out coach, VESB
  • Systemisch Coachen Essentials aan Open Mind
  • SCRUM Master PSMI
  • ACTP program ROOT/GROW aan Coaching Square
  • Keuzekompas®
  • ACT therapy aan ACT Academie

 

 

Voor ondernemers en bedrijven

Kiezen voor maximaal potentieel:

• Begeleiding van persoonlijke groeitrajecten, één op één
• Workshops voor focus-groepen
• Consulting in business development

Voor particulieren en organisaties

Kiezen voor maximaal potentieel: • Personal coaching • Oriëntatie studiekeuze • Workshops en voordrachten