Employee & Team Wellbeing Scan

Verhoog  het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers

Wetenschappelijk onderzoek (Lee et al. 2002, Nirino et al., 2021) naar ‘ESG’ of ‘Sustainability’ toont aan dat personeelsbehoud, motivatie, organisatiecultuur en bedrijfsreputatie de duurzaamheidspijlers vormen die de financiële prestatie van een onderneming sterk aandrijven. Lagere aanwervingskosten, minder verloop, verhoogde productiviteit en innovatie, verhoogd serviceniveau en een sterkere bedrijfsreputatie zijn kenmerken van organisaties waar de teams zich goed voelen. Een bedrijfsleider beschouwt daarom het welzijn van zijn team als topprioriteit. Onderneem daarom vandaag actie voor een betere toekomst van uw team en uw bedrijf.

To win in the marketplace you must first win in the workplace.

― Doug Conant

De voordelen van de ETWS (Employee and Team Wellbeing Scan)

Onze Employee & Team Wellbeing Scan is een uitgebreide en op gegevens gebaseerde benadering om de tevredenheid en het welzijn van medewerkers te verbeteren. Dit is wat het omvat:

  • Individuele Welzijnsbeoordeling: Verkrijg inzicht in de emotionele en fysieke gezondheid van elk teamlid, zodat u uw leiderschapsaanpak kunt aanpassen.
  • Analyse van Teamdynamiek: Begrijp de dynamiek binnen uw team en identificeer gebieden voor verbetering en samenhang.
  • Stress en Burn-out Preventie: Implementeer strategieën om stress te verminderen en burnout te voorkomen, zodat uw team gezond en gemotiveerd blijft.
  • Verbetering van Communicatie: Leer effectiever te communiceren en bevorder betere relaties tussen uw teamleden, over generaties heen
  • Leiderschapsontwikkeling: Scherp uw leiderschapsvaardigheden aan en word de inspirerende en ondersteunende leider die uw team verdient.

Plan nu uw Employee & Team Wellbeing Scan!

Klaar om met doelgerichtheid te leiden en een positieve impact op uw team te hebben? Doe met ons mee in onze missie om gelukkigere en gezondere werkplekken te creëren.

Investeer in de toekomst van uw team en ervaar de voordelen van een meer betrokken, gemotiveerd en productief personeelsbestand. Wacht niet langer – klik op de onderstaande knop om uw Employee & Team Wellbeing Scan te plannen en de eerste stap te zetten om de leider te worden die uw team verdient.

Plan uw scan

Alexo Coaching