Set your team up for succes in 2022!

Verbeteren van teamdynamiek - Alexo Coaching

Dat samenwerking van fundamenteel belang is voor het succes van een team, dat weten we al lang. Maar in dit tijdperk van hybride werk, worden we geconfronteerd met nieuwe obstakels waarmee rekening moet worden gehouden als het gaat om team-samenwerking.

Het is echter niet alleen een kwestie van technologie. We lossen audioproblemen en problemen met netwerkverbindingen op in ‘no time’. Maar het team zelf, de manier waarop het functioneert en problemen aanpakt, kan te maken krijgen met andere uitdagingen in 2022, in dit ‘nieuwe normaal’. Een team mag niet oplossen in het universum als een groep van vervreemde individuen.

Attention is the rarest and purest form of generosity. 
– Simone Weil

Hybride werken, vraagt aandacht om het gevoel van verbinding in stand te houden.
Want de kwaliteit van connectie, respect en vertrouwen tussen teamleden heeft impact op het welzijn op de werkvloer én op de kwaliteit van communicatie. En laat deze twee factoren nu net de sleutel voor succes zijn in deze snel veranderende tijden!

Wees gul en geef uw teams de aandacht die ze verdienen.

Wat kan Alexo Coaching hierin voor u betekenen?
Een onpartijdige en gedienstige facilitator die uw  team aandacht geeft, aanzet tot een verhoogd collectief en individueel vertrouwen, communicatievaardigheden wetenschappelijk belicht vanuit de werking van ons brein en een collectief overzichtseffect van doelstellingen bewerkstelligt zodat actiepunten die leiden naar succes weer helder worden.

Hybride Discover Programma’s voor teams:

Vanaf €650 per teamlid (excl. btw)
– individueel enneagramprofiel incl.
– enneagram teamprofiel incl.
– individuele debrief incl.

Heeft u vragen over onze tarieven of wenst u een gedetailleerde offerte op maat voor een volledig ‘future set up programma’?

Neem contact met ons op. We behandelen alle vragen strikt vertrouwelijk.

Blijf op de hoogte

 

Aanspreking*
Naam*

 

Alexo Coaching