Word je bewuster van je Leef Ticket – de coachingtool van Alexo Coaching

Boekenbeurs Schoten Leef Droom Doe voordracht Pascale Perard coach alexocoaching

‘Hoe bewuster je LEEFT, DROOMT en DOET, hoe meer je wordt wie je bent.’
– Pascale Perard

Gisteren was ik, samen met vele andere creatieve schrijvers uit onze gemeente, te gast op de tweejaarlijkse Schotense Boekenbeurs. Dankzij dit creatieve en uitreikende initiatief, was het er fijn en boeiend bijpraten, ontmoeten en her-ontmoeten.

De afsluitende voordracht van de avond mocht ik voor mijn rekening nemen: ‘Leef Droom Doe, het signatuur achter de verhalen van coach/auteur Perard.

Toegegeven, in amper 20 minuten vertellen over het ontstaan van mijn levensmotto en over het inzichtsverruimend potentieel dat deze leuze bevat voor anderen, was een uitdaging.

Natuurlijk had ik, weliswaar met enige moeite, presentatie-slides geschrapt om zo eenduidig mogelijk naar de essentie van mijn boodschap te gaan – ‘Kill your darlings!’ Right? 

Hier en daar had ik een langere stilte willen kunnen installeren… 

Zo’n stilte waarin je bijna kan horen hoe de hersenen van je publiek aan het werk zijn. Zo’n stilte tijdens dewelke je voelt hoe je onwennig geworden publiek voor enkele fracties van seconden niet anders kan dan een andere kijklens te gebruiken: Zo had ik er nog niet over nagedacht… Tja, als je het zò stelt, dan…. Oeps, hier vertoon ik weerstand tegen, hoor… Misschien zou ik eventueel in de toekomst eens mogelijks voor één keertje…

Hoe zou je zelf reageren, als men je plots je levenstijd voor de ogen houdt? Hoe zou het voor jou zijn als je plots beseft dat je een ‘entreebewijsje’ op zak hebt voor ‘Het Leven’? En dat jouw Leef Ticket je de luxe biedt om dit tekstje te lezen, simpelweg omdat je dat kan en wil van op je smartphone of PC? 
Met jouw Leef Ticket hoef je niet weg te rennen van een leeuw of een heksenvervolger, te schuilen voor een bombardement of een vulkaanuitbarsting, te vechten voor een korst brood of tegen de pest, toch?

Je kan deze insteek beschouwen, zo negatief of positief als je dat zelf wenst.  
Beseffen dat je leeft en dat je de eigenaar bent, hier en nu, van 1 van de 7,7 miljard LEEF TICKETS uitgegeven op Aarde, is iets waar je véél langer dan 20 minuten over kan peinzen!

Geeft deze invalshoek je energie en wil je nog veel meer te weten komen over de ‘Leef Droom Doe tools’ die ik als gecertifieerd coach ontwikkelde en ten dienste stel van cliënten?

Stuur een mailtje naar pascale.perard@alexocoaching.com en voor je het weet word je de bewuste eigenaar van je uniek Leef Ticket, je unieke Droom Fiche en een boel unieke Doe Plannen!

Gegarandeerd!

Blijf op de hoogte

 

Aanspreking*
Naam*

 

Alexo Coaching