Het effect van coaching

Coaching is bedoeld voor mensen die zichzelf verantwoordelijk stellen om positieve verandering te brengen in hun privé- en bedrijfsleven.

Het helder stellen van doelen, uittekenen van een stappenplan, analyseren van mogelijkheden en hulpbronnen, het ontdekken van nieuwe en motiverende inzichten is een proces dat moed vraagt om in de spiegel te kijken en om dingen in vraag te stellen. Alleen is het zo, dat we vraagstukken niet kunnen oplossen vanuit dezelfde gedachtengang waaruit ze ontstonden.
En dàt precies, is wat een professionele ICF certifed coach voornamelijk doet: inzichtsverruimende vragen stellen en zonder oordeel objectief spiegelen.
Met een open en nieuwsgierige geest, co-creatief, mild en uitdagend tegelijk, resultaatgericht en vanuit wederzijds vertrouwen.
Op een manier ontdekt de klant zijn/haar intrinsieke motivatie om te veranderen. En dat is de enige duurzame manier.

Coaching is een metier, gebonden aan ethische normen. Het kader biedt gegarandeerde vertrouwelijkheid, discretie en psychologische veiligheid.
Kies de coach die als ‘critical friend’, ‘buddy’, ‘vertrouwenspersoon’ het best bij je past. Vraag dus altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Coaching haalt het beste in ons naar boven. We beschikken allemaal over veel meer potentieel dan we durven denken.

‘Willen is kunnen’. Dit is zeker een vermogende overtuiging. Wat ons soms tegenhoudt zijn onze blinde vlekken en angst. We zijn onbewust trouw aan bepaalde overtuigingen en houden vast aan eerder gemaakte conclusies. Dat maakt ons mens.  Daarom is de moeilijkste vraag: ‘Wat is waardevol en essentieel voor ons?En hoe kunnen we bepaalde denkpatronen herkaderen tot een EN-EN verhaal?

Om op die hamvraag te kunnen antwoorden, biedt coaching begeleiding bij het vinden van ieders persoonlijke sleutel die toegang biedt tot nieuwe inzichten, meer opties, en verlegde grenzen. Dankzij één-op-één coaching ontdek ook jij hetgeen jou écht drijft en leer je jouw unieke brein beter managen.

Er is immers geen authentiekere en veerkrachtigere manier om te handelen dan vanuit wie je echt bent, een uniek persoon. 

‘Leef Droom Doe: Door bewuster te leven, te dromen en doen,
be-leef je de beste versie van jezelf.’

Voor ondernemers en bedrijven

Kiezen voor maximaal potentieel:

• Begeleiding van persoonlijke groeitrajecten, één op één
• Workshops voor focus-groepen
• Consulting in business development

Voor particulieren en organisaties

Kiezen voor maximaal potentieel: • Personal coaching • Oriëntatie studiekeuze • Workshops en voordrachten