VOOR PARTICULIEREN EN ORGANISATIES

• Personal coaching

• Oriëntatie voor studiekeuze

• Workshops en voordrachten

PERSONAL COACHING OP MAAT

Coaching is een unieke luxe die je jezelf gunt om met professionele begeleiding, waardevolle inzichten te verwerven over je authentieke zelf. Wat drijft jou, wat houdt jou tegen?

Kiezen voor coaching, is kiezen voor jouw maximaal potentieel. 

Het helpt jou om je persoonlijke doelen helder te krijgen, begeleidt je vervolgens bij het ontdekken van mogelijkheden, motiveert je om het heft in handen te nemen en in de richting van je doel te bewegen. En dat doe je eigenlijk allemaal zélf! Knap, niet?

 

Enkele mogelijke coaching onderwerpen:

Na een vrijblijvend intakegesprek van 30 minuten, plannen we samen een resultaatgericht en op maat gemaakt coachingtraject. Sessies, vanaf € 150 per sessie, duren 90 tot 120 minuten en vinden plaats in de hoofdpraktijk te Schoten, online of op locatie. Omdat veranderingsprocessen en nieuwe inzichten tijd vragen, spreken we van coachingtrajecten van twee tot meerdere sessies.

Ik beantwoord geheel vrijblijvend jouw vragen over mogelijkheden en tarieven. Samen evalueren we wat coaching jou kan opleveren. Neem contact op via het inschrijfformulier onder aan deze pagina.

www.vind-een-coach.be 

 ‘Hoe bewuster je leeft, droomt en doet, hoe meer je wordt wie je bent.’

Pascale Perard

 Studiekeuze coaching

 

  • Stellen we onze jongeren voldoende inzichtsverruimende vragen met de intentie om de glans van enthousiasme op hun jonge ogen te meten en om aan te voelen waar ze van binnenuit écht warm voor lopen?
  • Stellen jongeren zichzelf de eerlijke vraag in welke mate ze hun keuzes op een autonome manier maken?
  • In welke mate beschikken jongeren over de verhelderende taal om hun identiteit en ambities naar buiten te brengen?

Een jongerentraject Keuzekompas® kan vanaf 17 jaar en behelst standaard 6 uren coaching verdeeld over 5 sessies (idealiter binnen de termijn van 7 weken) aan de hand van een toolbox.

In de hoofdpraktijk te Schoten wordt u ontvangen na schriftelijke afspraak. Vraag naar de specifieke tarieven voor jongeren en studenten.

Zo bouwen we samen mee aan een ‘Next Generation’ van zelfbewuste, veerkrachtige en ondernemende mensen!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

WORKSHOPS & LEZINGEN

 

Pascale Perard geeft sinds 2015 inspirerende voordrachten over het verband tussen dromen willen waarmaken en identiteit. Enkele referenties: International Coaching Federation Belgium, Markant, Artemis, BPW, Davidsfonds, Diva Museum, Lions Club… Meer achtergrondinformatie is te vinden op haar auteurspagina’s: www.pascaleperard.be .

 

De voordracht ‘Leef Droom Doe duurt 90 minuten incluis Q&A en kost € 300. 

Na de voordracht bestaat de mogelijkheid om het handboek ‘Leef Droom Doe – Fundamentele inzichten in dromen waarmaken’ ter waarde van € 23,99 aan te kopen en te laten signeren door de auteur.

 

Haar workshops gaan een stapje verder: Welke inzichten kunnen anderen helpen bij het waarmaken van hun persoonlijke dromen en doelen?

De workshop ‘Leef Droom Doe’ bestaat uit het stellen van inzichtsverruimende vragen, het geven van praktische tips en oefeningen, het delen van eigen ervaring. Perard reikt uit naar het actief publiek op haar unieke manier: open, toegankelijk, energiek, authentiek en inspirerend. 

Deze workshop kan je ‘op maat’ boeken voor groepen vanaf 10 personen. Deelnemers ontvangen bij afloop het handboek ‘Leef Droom Doe – Fundamentele inzichten in dromen waarmaken’ ter waarde van € 23,99.

Ontvang ons E-zinvol

Ieder kwartaal ons digitale magazine E-zinvol in je mailbox? Schrijf je dan hieronder in.

Wil je snel informatie?

Maak gebruik van het formulier om snel antwoord te krijgen op je vragen.

Voor ondernemers en bedrijven

Kiezen voor maximaal potentieel:

• Begeleiding van persoonlijke groeitrajecten, één op één
• Workshops voor focus-groepen
• Consulting in business development

Voor particulieren en organisaties

Kiezen voor maximaal potentieel: • Personal coaching • Oriëntatie studiekeuze • Workshops en voordrachten