E-Zinvol, alias de kwartaal-nieuwsbrief van Alexo Coaching, heeft de vier seizoenen doorlopen en ontmoet de herfst nu voor de tweede maal.
Een beetje feest, dus!

In het jubileumnummer E-Zinvol N°5 onderzoeken we ruimschoots het thema ‘DE WAARDE VAN VERTROUWEN’. 
Waarom dit thema?
Uit dank voor het vertrouwen dat jullie als lezer, klant of interviewee in me stellen. En ook omdat een frappante gebeurtenis tijdens de zomer me ertoe inspireerde om de waarde van vertrouwen wat dieper te onderzoeken.

Het was een heus genoegen om het thema voor te leggen aan tenniscoach en voormalig proftennisster Nancy Feber en aan acteur en tv-maker Axel Daeseleire.
Het werden weer boeiende en inspirerende gesprekken, net zoals de eerdere die ik het afgelopen jaar had met Jef Neve, prof. Mark Nelissen, Dagny Ros Asmundsdottir en vele andere ondernemende mensen.

Uiteraard geef ik ook weer wat ‘Peper van Perard’ mee in de recht-door-zee rubriek die ditmaal DE WAARDE VAN VERTROUWEN in de kijker zet.

Ik hoop van harte dat er voor jou in dit 2e herfstnummer weer een zinvolle zin, paragraaf of tekst bij is en dat je ook de volgende seizoenen een trouwe lezer blijft.
Ontvang je E-Zinvol nog niet?
Maak daar dan maar eens verandering in!
Inschrijven kan hier.

Volgende week begint de herfst en is het tijd voor E-Zinvol N°5, het e-zine van en voor ondernemende mensen. Laat je emailadres achter en je ontvangt het bij aanvang van de herfst 2020.

Voor ondernemers en bedrijven

Kiezen voor maximaal potentieel:

• Begeleiding van persoonlijke groeitrajecten, één op één
• Workshops voor focus-groepen
• Consulting in business development

Voor particulieren en organisaties

Kiezen voor maximaal potentieel: • Personal coaching • Oriëntatie studiekeuze • Workshops en voordrachten