‘Ga jij het jezelf toelaten
om tegenover een vreemde vrijuit te praten
over je dromen en onzekerheden,
ideeën en schaamte, trots en angst?’

 

Vertrouwen… heb vertrouwen!

Facebook staat er vol van: dwepende slogans en mantra’s die ons moeten aanzetten tot persoonlijke groei, tot beter leiderschap en doeltreffendere communicatie.
En onderaan op de pakkende slogan lees je dan vaak: ‘ik ben jouw groeicoach, ik ben je procesbegeleider, je veranderingsgids… Met erbij vermeld uiteraard: een actieve URL die leidt naar meer info.

Ik sla een mea culpa. Ik doe het ook.
Het is een marketingaanpak als een ander. Of die vertrouwen opwekt, weet ik niet. Want ik ervaar een zekere ‘dubbel-zinnigheid’ wanneer ik sommige berichtjes post op social media. En die dubbelzinnigheid is letterlijk bedoeld.
Want de communicatie zegt: ‘Beste toekomstige klant, alles draait om jou!’ en de meta-communicatie bedoelt: ‘Beste toekomstige klant, alle draait om mij, namelijk: Kies mij!’

Eerlijk, hoe schept deze algemeen merkbare dubbelzinnigheid dan vertrouwen over de metier van coaching?
…….  (HIER STOND AANVANKELIJK EEN LANGE BESCHRIJVING OVER HET NUT & EFFECT VAN COACHING  EN OVER HET VERSCHIL TUSSEN EXPERT & ZUIVERE COACHING – DIE IK HEB GESCHRAPT OM JE AANDACHT NIET TE VERLIEZEN)

Wil je als veerkrachtig individu écht kunnen praten over je meest gedurfde dromen en onzekerheden, ideeën en schaamte, trots en angst, om vervolgens doelgerichte actie te ondernemen? En wil je dat doen in complete veiligheid en vertrouwen?

Neem dan je telefoon en praat met een professionele coach. Niet één, maar meer. Durf hen te vragen wat hen onderscheidt. Wat is hun aanbod, hun vakkennis, hun ervaring, hun persoonlijke levensloop, hun tools, tarief, beschikbaarheid…?
Let op, wat ze je niet kunnen vertellen, maar wat jij wel snel zal aanvoelen, is hun energetische uitstraling en hun capaciteit om veiligheid en vertrouwen te wekken vanuit authenticiteit.

Volg je buikgevoel. Geen ‘klik’ van het eerste moment? Een reflex van wantrouwen?
Speelt er een spiegeleffect mee dat je niet meteen kan plaatsen? Dat is heel OK.
De coach die bij je ‘past’, komt op je pad.
De ‘match’ is er een die leeft tussen twee gelijkwaardige, kwetsbare, niet perfecte levende humane wezens: coach & coachee.

Vertrouw… heb vertrouwen! En vooral: gun het jezelf. Want een matchende coach is je meest discrete vertrouwenspersoon én supporter die aan je zijde mee stapt tijdens je persoonlijk en uniek groeiproces in de richting van je ECHTE dromen en ambities in dit leven.

Interesse in een co-creatieve samenwerking met een professionele vertrouwenspersoon, die je steunt in je eigen unieke groeiproces om je doelen en dromen te bereiken?
Neem vrijblijvend contact op, vraag me naar mijn aanbod, aanpak etc, evalueer je vertrouwen in me en wie weet, ben ik de matchende coach op jouw pad.
Geef een belletje op +32 476 43 90 48 of stuur een mailtje

Zo bouwen we samen mee aan ‘next generations’ van zelfbewuste, veerkrachtige, liefdevolle mensen die ondernemen vanuit authenticiteit en zinvolheid!

Voor ondernemers en bedrijven

Kiezen voor maximaal potentieel:

• Begeleiding van persoonlijke groeitrajecten, één op één
• Workshops voor focus-groepen
• Consulting in business development

Voor particulieren en organisaties

Kiezen voor maximaal potentieel: • Personal coaching • Oriëntatie studiekeuze • Workshops en voordrachten