Uit ons denkhokjes groeien…
Abrupt werden we uit onze comfortzone gehaald en ontdekken we hoe onze persoonlijkheid reageert in deze coronacrisis. Jazeker, in crisissituaties worden we gestuurd door onze diepgewortelde drijfveren en onbewuste motivaties.
Vanwaar komen die sturende denkpatronen?
Hoe kunnen we een ruimere manier van denken kweken?
Wat kan die zelfkennis ons opleveren?

Een fantastische START om meer antwoord te krijgen op deze vragen, is het ontdekken van je Enneagram-type.
Met welke bril bekijk jij de wereld? Wat is jouw communicatiestijl en conflictstijl? Wat zijn je onbewuste ‘rode knoppen’? .
Omdat we allen ‘blinde vlekken’ hebben, is het nuttig om een oordeelloze ‘buddy’ aan te spreken: iemand die het aandurft om je uit te dagen op een vertrouwelijke, ethische en professionele manier.
Die ‘buddy’ is een ICF certified coach mét Enneagram-expertise: getraind om je procesmatig te begeleiden naar je toekomstgerichte ‘Eureka!-momenten‘.

Er bestaan vele gratis testen en de ene is al betrouwbaarder dan de andere.
Wil je steunen op een 95% accuraat rapport van 40 bladzijden? Lees dan zeker verder.

Ik steek het niet onder stoelen of banken: Ik geloof steevast in het effect van Integrative 9 Enneagram Solutions en ben dan ook Accredited Practitioner Integrative 9 Solutions.
Een uitgebreid persoonlijk rapport, gekoppeld aan enkele uren iEQ9 review-coaching is een kado dat elke mens (ouder dan 25) zich zou moeten gunnen, vind ik. En het kost je amper de prijs van een nieuwe smartphone…

Anders dan bijvoorbeeld de MBTI-test, biedt dit professioneel Enneagram-rapport inzicht in diepgewortelde drijfveren en onbewuste motivaties die je sturen in dit leven.
In plaats van stil te staan en te zeggen: ‘Zo ben ik nu eenmaal’, spoort het aan tot persoonlijke groei en het kweken van een ruimer denkpatroon.

Samen met je iEQ9-coach ontdek je beetje bij beetje de verschillende facetten van je uniek gedrag: hoe & waarom je op een bepaalde manier denkt, voelt en doet.
Samen bepalen we jouw eerste groeipunten die je kunnen helpen om veerkrachtiger, stabieler, vrijer en échter in het leven te staan. Vervolgens kijken we hoe je dit concreet kan aanpakken.

Een iEQ9 rapport + verduidelijking + groeitips wordt online gefaciliteerd via Skype en Zoom of wordt offline georganiseerd in de praktijk te Schoten bij Antwerpen.

Praktisch:
1. Je krijgt van mij de link toegestuurd voor de unieke iEQ9 test ter waarde van € 100 (zie officiële website iEQ9).
2. Je legt de test af en neemt het rapport deels door voor je eerste online faciliteringsgesprek.
3. In minstens 2 sessies van telkens 2 uren, verspreid over 2 weken, leer je om je uniek rapport steeds beter te interpreteren, te evalueren en het ontdekte potentieel te integreren in je dagelijks leven.

Vraag naar je op maat gemaakt pakket, in functie van je ‘startvraag’. Samen bepalen we het aantal sessies en krijg je automatisch zicht op het tarief.

Wil jij ook meer richting aan je leven geven vanuit je authentiek kompas?
Pak je telefoon en reserveer jouw unieke iEQ9 ontdekkingsmomenten op +32 476 43 90 48 of via mail.
Vanaf dan heb je alles te winnen!

Voor ondernemers en bedrijven

Kiezen voor maximaal potentieel:

• Begeleiding van persoonlijke groeitrajecten, één op één
• Workshops voor focus-groepen
• Consulting in business development

Voor particulieren en organisaties

Kiezen voor maximaal potentieel: • Personal coaching • Oriëntatie studiekeuze • Workshops en voordrachten