‘I am not what has happened to me.
I am what I choose to become.’
Carl Gustav Jung

Voor wie nieuwsgierig is geworden naar ‘personal growth is dit artikel bedoeld:

VERANDERING. In deze zogenaamde coronatijd is het al ‘verandering’ wat de klok slaat.
Abrupt werden we uit onze comfortzone gehaald en merken we dat we verbazingwekkend in staat zijn om ons aan te passen. We leren veel bij over onszelf deze dagen. Waar zijn we dankbaar voor? Wat missen we het meest? Welke hoop koesteren we? Wat gaan we anders aanpakken in de toekomst?

Verrassend hoe wij allen toch multipele blinde vlekken hebben wanneer het aankomt op onze diepgewortelde drijfveren en motivaties.

Nochtans hebben we er alle baat bij om onze persoonlijke identiteits-fiche, incluis talenten-bewustzijn, grensbewaking, energie-management, communicatiestijl, conflictstijl enz. zo volledig mogelijk in te vullen.
Het draagt bij tot je levenskwalliteit zowel privé, relationeel als op het werk.

Jezelf beter leren kennen, doe je door los te laten aan het bekende. Zo ontdek je wat je nog niet kent of nog niet weet. Het verruimt je kijk, maakt je zelfbewuster en verhoogt je persoonlijk potentieel.
Wat jou daarbij geweldig kan helpen? Jouw persoonlijk Enneagram Integrative 9 rapport (95% accuraat)!

Anders dan bijvoorbeeld de MBTI-test, biedt het uitgebreide verslag je inzicht in diepgewortelde drijfveren en motivaties en biedt het mogelijkheden en oefeningen om te GROEIEN in plaats van stil te staan en te zeggen: ‘Zo ben ik nu eenmaal’.

Samen met je coach, gespecialiseerd in Enneagram iEQ9, ontdek je beetje bij beetje de verschillende facetten van je uniek gedrag: hoe je denkt, voelt en doet en wat maakt dat je op die manier denkt, voelt en doet.
Samen met je iEQ9-coach bepaal je groeipunten die je kunnen helpen om veerkrachtiger, stabieler, vrijer en échter in het leven te staan.

Ik steek het niet onder stoelen of banken: Ik geloof steevast in het effect van Integrative 9 Enneagram Solutions en ben dan ook Accredited Practitioner Integrative 9 Solutions.
Een uitgebreid persoonlijk rapport, gekoppeld aan enkele uren iEQ9 review-coaching is een kado dat elke mens (ouder dan 25) zich zou moeten gunnen, vind ik. En het kost je amper de prijs van een nieuwe smartphone…

EXCLUSIEF AANBOD IN CORONATIJD:
Een iEQ9 rapport + verduidelijking + groeitips wordt online gefaciliteerd via Skype en Zoom.

Stappenplan
1. Je krijgt de link toegestuurd voor de test.
2. Je legt de test af en neemt het rapport deels door voor je eerste online faciliteringsgesprek.
3. In 3 sessies van telkens 2 uren, verspreid over 6 weken, leer je om je uniek rapport te interpreteren, te evalueren en het ontdekte potentieel te integreren in je dagelijks leven.

In april en mei bied ik de derde sessie gratis aan. 

 

Wil jij ook meer ’terug naar je ware IK’?
Zet dan dat kleine noodzakelijke stapje buiten je comfortzone, pak je telefoon en reserveer jouw unieke iEQ9 ontdekkingsmomenten op +32 476 43 90 48 of mail.
Vanaf dan heb je alles te winnen!
JE BENT HET WAARD!

Voor ondernemers en bedrijven

Kiezen voor maximaal potentieel:

• Begeleiding van persoonlijke groeitrajecten, één op één
• Workshops voor focus-groepen
• Consulting in business development

Voor particulieren en organisaties

Kiezen voor maximaal potentieel: • Personal coaching • Oriëntatie studiekeuze • Workshops en voordrachten