Beste lezer, 

Allereerst heet ik je welkom op de e-zinvolle pagina van Alexocoaching.com.
Wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen, heb je vast al ontdekt op de andere webpagina’s. Dus laat ik maar meteen met de deur in huis vallen!
Om dit digitaal informatieplatform voor jou toegankelijk te maken incluis het aanbieden van een handboek, heb ik beroep gedaan op talenten en vaardigheden van mezelf en van anderen. Samen verwezenlijk je meer. 
De content en structuur bedenken, de look & feel bepalen, technische uitdagingen trotseren, een communicatiestrategie uitdenken, illustraties maken…
Zonder geloof in jezelf, vertrouwen in anderen, een gerichte communicatie, een gezonde dosis energie, discipline en daadkracht, is een toekomstproject immers ten dode opgeschreven. 

En kijk hier het resultaat: ‘ALIVE & KICKING’! Met volle goesting ga ik er tegenaan! Na een deugddoende ‘break’ ben ik klaar om de blauwe bollen aan het rollen te brengen, opnieuw helikoptertours in breinen te organiseren, avontuurlijke coachee-paden te betreden buiten de comfortzone en nog veel meer dat kadert binnen het motto: Kiezen voor maximaal potentieel.

Wie het beste uit zichzelf leerde halen, zal die inzichten en ervaring op een bepaald moment  met anderen delen, op een authentieke en natuurlijke manier.

Het is mijn intentie om ook via deze weg andere ondernemende personen te bereiken en samen te kiezen voor een duurzame en waardevolle win-win:
Beide partijen engageren zich voluit, tonen hun meest authentieke kant, ontplooien zichzelf, bevorderen het gevoel van veiligheid en besteden hun levenstijd op een zinvolle manier, de ene als coachee en de andere als coach. Beide partijen stellen zichzelf in staat het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen.

Het beste uit jezelf leren halen, doe je door meer te begrijpen over wie je bent.
Meer begrijpen wie je bent, doe je door dingen te DOEN. Met andere woorden: door te ondernemen, haal je het beste uit jezelf.
Wat ik sinds 2011 steeds meer ging doen, was dromen realiseren. Zo schreef ik drie romans en werd uitgegeven bij Van Halewyck, ik produceerde en regisseerde een korte fictiefilm die internationaal genomineerd is. Waar ik vandaag sta en wie ik ben, is het resultaat van wat ik gisteren deed.
Ik ben als het ware spontaan en heel aannemelijk in de metier van coaching gerold. Niet alleen omdat ik als motiverend spreker meer mogelijkheden wilde ontdekken, maar ook omdat ik ervan overtuigd ben dat mensen die het beste uit zichzelf leren halen, hun inzicht en ervaring op een bepaald moment met anderen willen delen op een authentieke manier.

Hoe bewuster je leeft, droomt en doet, hoe meer je weer wordt wie je aanvankelijk al was: de beste versie van jezelf.

Willen is kunnen. Dat geldt voor ons allen. De vraag is: Welke doelen jaag je na en wat wil je werkelijk?
Vandaag begeleid ik je heel graag bij het vinden van jouw antwoord op deze vraag.

Dus, wat ik graag wil dat je meeneemt uit deze allereerste blog:

  1. ‘I practice what I preach’. Om mezelf in staat te stellen jou te begeleiden bij het realiseren van je doelen en het waarmaken van je dromen, zorg ik ervoor dat ik zelf voortdurend in de weer ben met eigen doelen en dromen. In de maak: een eerste Focus Workshop voor bedrijfsteams én de accreditatie om razend boeiende persoonlijkheidstests af te nemen. Ik hou je vanzelfsprekend op de hoogte en deel mijn ervaringen met je in de komende maanden.
  2. Gun jezelf de luxe van een coach-partner. Inzichtsverruiming bekom je voor een deel zelf als je je best doet. Vrienden en familie helpen je daar misschien bij. De essentiële data echter, wordt door je brein naar de achtergrond verdrongen. 
  3. Dankzij coaching leer je je brein beter managen en word je steeds meer wie je bent. Coaching geef je jezelf toegang tot delen van je brein die anders ‘onzichtbaar’ blijven. 

Zin in meer?
Schrijf je in voor de driemaandelijkse E-Zinvol. Laten we elkaar helpen onze doelen te bereiken. Samen kunnen we meer. Neem contact op via het contactformulier. Samen verkennen we de mogelijkheden van coaching & consulting voor jou.

Het was fijn schrijven aan jou! Tot binnenkort,

 

Voor ondernemers en bedrijven

Kiezen voor maximaal potentieel:

• Begeleiding van persoonlijke groeitrajecten, één op één
• Workshops voor focus-groepen
• Consulting in business development

Voor particulieren en organisaties

Kiezen voor maximaal potentieel: • Personal coaching • Oriëntatie studiekeuze • Workshops en voordrachten